Huset

MEGA HOME MODUL OCH ATTEFALLSHUS

FEELS LIKE HOME AWAY FROM HOME

MORE THAN YOU CAN IMAGINE

DET ULTIMATA LILLA KVALITÉTSHUSET


Det lilla hemmet som vi har designat för dig är av mycket hög internationell kvalitet, gjord med vår europeiska och svenska standard. Huset är tillverkat av ekologiskt trä, bara detta i sig är en viktig anledning att välja vårt hus. Till skillnad från de flesta av våra konkurrenter ger vi dig direkt kontakt med tillverkaren (oss), och vi garanterar bästa kvalitet och pris då vi helt enkelt hoppar över onödiga mellanhänder. Detta är ett hus för året runt boende, kanske för dina vuxna barn som ännu inte är redo att flytta till en egen lägenhet, en extra hus att hyra ut till en liten familj, ett pensionat när du har vänner och familj som kommer till besöka eller kanske till din familjs anställda att ha ett eget hus att bo i på er tomt. Attefallshuset är 25 - 30 kvm stort, och i enlighet med bestämmelserna för Attefallshus behöver du numera inte bygglov för att få ha det här extra huset på din tomt. Detta är ett bekvämt alternativ, allt sätts upp redan i fabriken och allt är inkluderat med priset - kök badrum och sovloft, bara för Er att förbereda grunden och koppla till el och vatten.

Call to make a reservation...

+ 46703019900

UTFÖRANDE


Huset kan väljas i exempelvis rött, grått, gult eller vitt ekologiskt trä. Matcha huvudbyggnaden? Inga problem, vi kan ge dig samma nyans som du vill ha. Du kan även välja en terass som tillägg.INTERIÖR/ INSIDAN AV DEN LILLA STORA VILLAN


Bilden visar interiör från 30 kvm Attefallshus/Bolundare med loft.

HUSEN ÄR MYCKET RYMLIGA


För en extra hemtrevlig känsla, har vi genomarbetat våra modeller med arkitekter som är experter på att ta fram det bästa på små ytor.


Vi använder material av högsta kvalitét.

Email us: info@megahome.se

Call us: + 46 703 01 99 00

Copyright @ All Rights Reserved