FAQ

MEGA HOME MODUL OCH ATTEFALLSHUS

FAQ'S

Vanliga frågor, och svar för dig som går i tankar på att investera i ett Attefallshus

Q.   Vad innebär Nyckelfärdigt Attefallshus?

För vissa leverantörer kan det innebära att du får färdiga väggar levererade, som du måste sätta ihop själv. Vi sätter ihop huset komplett i vår fabrik med kvalitétsövervakning på hela processen. Allt inuti huset är förberedd och el vatten samt avlopp skall bara tillkopplas på plats efter leverans.

Q.   Vad har ni för leveranstid?

Vi strävar efter att ha kortast möjliga leveranstid, från beställning till leverans inom två månadader. När du som kund bestämt dig, vill du oftast inte vänta uppemot ett halvår. Från beställning tar det 5 veckor att bygga huset, därefter räknar vi på 2 veckor för transport.  Ifall du har mer bråttom av någon anledning, hör av dig så kan vi se vad som går att göra.

Q.   Har ni underleverantörer på markbygge och kranlyft i hela Sverige, eller måste jag leta själv?

Vi har för tillfället inte underleverantörer i hela Sverige, däremot så hjälper vi självfallet till att söka upp bästa möjliga kontakter som ordnar det som behövs för just din/er tomt.

Q.   Kan jag välja vilken färg jag vill invändigt och utvändigt, eller är det de färger ni har som gäller?

Det går bra att ha specifika önskemål på färg, till exempel samma nyans som huvudbyggnaden vilket kan vara naturligt att matcha. Även invändigt  om du har speciella önskemål så följer vi naturligtvis det önskemålet.

Email us: info@megahome.se

Call us: + 46 703 01 99 00

Copyright @ All Rights Reserved